Oltul mai înregistrează două noi îmbolnăviri cu virusul COVID-19

Numărul oltenilor infectaţi cu COVID-19 continuă să crească, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate alte trei noi îmbolnăviri cu virusul. Aşadar, la fel cum a raportat şi Grupul de comunicare Strategică miercuri, la ora 13:00, bilanţul cazurilor în judeţul Olt ajunge la 136. Pe lângă asistenta de pe Secţia Chirurgie Plastică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, care a contractat noul Coronavirus de la un pacient de pe aceeaşi secţie pozitivat zilele trecute, cunoscut încă de marţi, celelalte două cazuri au la rândul lor legătură cu persoane confirmate anterior.

Unul dintre ele este o tânără din comuna Brebeni, nepoata poştăriţei din localitate şi a soţului acesteia, angajat al fabricii Delta Aluminiu din Slatina, unde mai mulţi cetăţeni au fost depistaţi cu COVID-19, la fel ca şi ei.

Iar celălalt caz este al unei femei din comuna Deveselu, soţia bărbatului de 78 de ani, din localitate, care a murit din cauza virusului, duminică dimineaţa, la Spitalul Municipal Caracal, având şi alte probleme de sănătate.

Toate ultimele trei persoane infectate cu noul Coronavirus sunt internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru tratament de specialitate.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<