8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbaţi din Argeş, amendaţi cu 10.000 de lei pentru transport ilegal de lemne

- Advertisement -

Doi argeşeni, de 26, respectiv 31 de ani, din comuna Berevoieşti, au fost amendaţi miercuri de poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Găneasa care au acţionat în trafic pe linia prevenirii şi combaterii activităților ilegale din domeniul silvic. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că bărbaţii transporta ilegal lemne cu două autoutilitare.

„Polițiștii au depistat în trafic, pe Drumul Național 64, în comuna Brâncoveni, doi bărbați, de 26, respectiv 31 de ani, ambii din comuna Berevoiești, județul Argeș, în timp ce transportau cu două autoutilitarele material lemnos. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că există discordanțe între cantitățile precizate în avizele de însoțire și materialul lemnos existent faptic”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

Bărbaţii din Argeş au fost amendaţi cu 10.000 de lei, câte 5.000 de lei pentru fiecare, pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice. Totodată, polițiștii au confiscat contravaloarea materialului lemnos neidentificat, respectiv 464 de lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți