19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Femeie de 70 de ani, din Schitu, al nouălea deces din cauza COVID-19 în județ

- Advertisement -

Un nou deces din cauza noului Coronavirus în Olt. Este vorba despre o femeie de 70 de ani, din comuna Schitu, care a fost internată marți la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar ziua următoare a fost transferată la Spitalul Municipal Caracal, unitate medicală suport COVID-19, unde sunt tratați pacienții infectați cu virusul. Tot miercuri, în cursul serii, aceasta a încetat din viață.

Femeia a fost testată pe 16 iunie pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 la scurt timp după ce a fost internată la Spitalul Slatina, iar rezultatul a sosit pozitiv în cursul zilei de 17 iunie. Din cauza bolilor asociate pe care le avea, starea de sănătate a pacientei s-a înrăutățit, fiind internată pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a SJU, pentru ca tot miercuri să fie transferat la Spitalul Municipal Caracal.

Din păcate, din cauza comorbidităților pe care le avea, respectiv bronhopneumonie, insuficiență respiratorie, tumoră CEC operată, hemicolectomie dreaptă, insuficiență cardiacă clasa III, obezitate grad III și hipertensiune arterială, în cursul serii aceleiași zile, femeia din Schitu a decedat.

De la începutul pandemiei de COVID-19, acesta este cel de-al nouălea deces înregistrat în județul Olt.   

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți