8.1 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Infirmieră de la Spitalul Corabia, printre ultimele cazuri pozitivate cu virusul chinezesc

- Advertisement -

O infirmieră de 49 de ani, din cadrul Spitalului Orășenesc Corabia, este printre ultimele cazuri din județul Olt care au fost confirmate cu virusul COVID-19.

Femeia, care lucra pe Secția Interne, a intrat în contact cu aproximativ zece persoane care fac parte din rândul personalului medical al spitalului din localitatea de la malul Dunării, toate acestea fiind în prezent în izolare la domiciliu. În prezent, infirmiera, se află internată în Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală în care sunt tratați pacienții pozitivați cu virusul chinezesc, dar ce au și alte probleme de sănătate.

Cadrul medical din Spitalul Orășenesc Corabia se numără printre cele patru cazuri confirmate cu COVID-19 în ultima zi, bilanțul îmbolnăvirilor cu virusul până joi, la ora 13:00, fiind în Olt de 140, așa cum a raportat și Grupul de Comunicare Strategică.

Însă, în cursul după-amiezii, în județ a mai fost comunicată o persoană din județ infectată cu Coronavirus, numărul total al cazurilor fiind acum de 141. Este vorba despre o tânără care a născut recent, iar în acest moment este internată pe Secția Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți