14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Poliţia Slatina are un nou şef

- Advertisement -

Aşa cum cotidianul Eveniment de Olt preciza încă de la începutul săptămânii, comisarul şef Victor Vladu, fost comandant al Secţiei de Poliţie Rurală Verguleasa, este noul şef al Poliţiei municipiului Slatina, după ce comisarul şef Mihai Mihalache care ocupa această funcţie a fost numit inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Numirea noului şef al Poliţiei Slatina, Victor Vladu, s-a făcut de miercuri, 17 iunie, acesta fiind împuternicit în funcţie până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului.

„Prin dispoziția inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, începând cu data de 17 iunie 2020, comisarul șef de poliție Vladu Victor a fost împuternicit în funcția de șef al Poliție municipiului Slatina, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului”, se arată într-un comunicat remis de IPJ.

Comisarul şef Victor Vladu a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti în anul 1994, iar din acest an, pentru o perioadă de zece ani, și-a desfășurat activitatea ca ofițer de ordine publică în cadrul Poliție municipiului Slatina, ulterior fiind ofițer specialist în cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Începând cu anul 2011, ofiţerul de poliţie a ocupat funcția de șef al Secției de Poliție Rurală Verguleasa. De la începutul lui 2019, pentru un an, comisarul șef Victor Vladu a fost împuternicit adjunct al șefului Poliției Slatina.

Poliţistul l-a înlocuit din funcţie de comisarul şef Mihai Mihalache, care de la comanda Poliţiei Slatina a trecut la şefia Poliţiei Olt, fiind împuternicit în funcţie pentru o perioadă de trei luni.

Ofiţerul de poliţie Mihai Mihalache se afla la comanda Poliţiei Slatina de la începutul anului 2018, acesta absolvind în anul 2004 Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Capitală.

Cătălin FIRCOIU 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți