5.2 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Şoferi cu dosare penale pentru comiterea unor abateri în trafic

- Advertisement -

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce miercuri poliţiştii rutieri i-au depistat cu nereguli în trafic.

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Coloneşti, a fost oprit pe strada Crişan din Slatina, iar oamenii legii au constatat că acesta se afla la volanul unui autoturism fără a avea permis de conducere. În plus, şoferul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Polițiștii au testat cu aparatul alcooltest persoana care se afla la volanul autoturismului și a rezultat o concentrație de 0,60 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii slătineni au deschis dosar penal în cauză şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În aceeași zi, polițiștii rutieri din municipiul Caracal au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Rusănești, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare emise de statul belgian. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că autoturismul este radiat din circulație. Pe numele olteanului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți