Angajatul unei societăţi din Slatina, confirmat cu virusul COVID-19

Un nou caz cu virusul COVID-19 a fost înregistrat în judeţul Olt. Este vorba despre un angajat al fabricii italiene de anvelope auto Pirelli de pe platforma industrială a municipiului Slatina. Acesta nu s-a mai prezentat de câteva zile la serviciu, având în vedere că soţia sa a fost pozitivată cu noul Coronavirus.

Fiind contact direct al acesteia, bărbatul a fost testat pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, iar rezultatul a fost unul pozitiv şi a sosit în cursul serii de joi.

Surse din cadrul Pirelli Slatina spun bărbatul a informat firma că soţia sa a fost testată pozitiv în urmă cu trei zile şi de atunci el nu a mai venit la serviciu, a fost în autoizolare, fiind ulterior confirmat. Toată tura a fost trimisă acasă, se va face din nou dezinfecţie, urmând a se lua şi celelalte măsuri de protecţie.

Totodată, un alt angajat a anunţat joi societatea că şi soţia lui a fost testată pozitiv cu infecţia COVID-19, iar reprezentanţii Pirelli i-au transmis să rămână acasă. Însă, până acum acesta nu a fost testat pentru depistarea virusului, acest lucru urmând a se întâmpla, având în vedere că este contact direct. Şi în privinţa sa, fabrica a trimis toată tura acasă, ţinând cont că nu lucra pe aceeaşi secţie cu salariatul pozitivat, şi au fost luate măsuri de protecţie.

Cu acest nou caz înregistrat la societatea italiană de anvelope auto, în judeţul Olt se înregistrează 142 de cazuri de Coronavirus.

Cătălin FIRCOIU

Un comentariu la „Angajatul unei societăţi din Slatina, confirmat cu virusul COVID-19

  • Totul este o mascarada bine pusa la punct de papusarii din umbră (satanistii iezuiti) , intenția acestora fiind aceea de a nanocipa omenirea cu vaccinuri , chipurile , contra Covid-19 . Aceste nanocipuri intrând în rezonanță cu undele antenelor 5G , vor avea efecte devastatoare si letale asupra corpului omenesc , cauzandu-i diferite boli care duc la cancer de diferite tipuri si in cele din urmă survenind moartea . Din pacate trăim într-o societate „spălată pe creier” , care se lasa condusă de sistemul mafioto-satanic precum oile conduse de cioban la tăiere . Dacă luăm aminte la adevărații conducători ai țării noastre : Mircea cel Bătrân, Neagoe Basarab , Mihai Viteazu , Ștefan cel Mare , Vlad Țepeș, care au condus tara cu vrednicie , credinta si frica de Dumnezeu , nelasand-o prada lupilor care au sfasiat-o până la urmă din cauza tradatorilor de neam ai țării noastre , trădători care au dus din vremurile de atunci si pana acum la exploatarea , sclavagirea si batjocorită neamului românesc de către paganii satanisti din occident ! Iar acum paganii satanisti si-au spus „asternuturile” în tara noastra : BEKAERT , PIRELLI TMK PRYSMIAN si multe alte firme ale căror patroni ne exploatează si sclavagesc peste măsură, noi fiind ocupați sa mâncăm, dormim muncim si sa visam cu ochii deschisi la cai verzi pe pereti, în loc să ne răzvrătit împotriva lor , a sistemului corupt si satanic si sa fim o țară libera cu oameni liberi , trăind în pace si armonie !!!

    Cine are urechi sa audă ! Cine are ochi sa vada !

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<