10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Infirmiera de la Spitalul Corabia, al zecelea deces din cauza Coronavirusului în Olt

- Advertisement -

Femeia de 48 de ani, infirmieră pe Secția Interne a Spitalului Orășenesc Corabia, a murit duminică seară. Cadrul medical este primul din unitatea sanitară din orașul de la malul Dunării, care a fost confirmat cu virusul COVID-19, și se afla internată de câteva zile la Spitalul Municipal Caracal, având și alte probleme de sănătate. Decesul infirmierei este cel de-al zecelea înregistrat la nivelul județului Olt.

Pacienta a fost depistată cu noul Coronavirus în urmă cu trei zile, de atunci fiind internată la Spitalul Caracal. Starea femeii a fost una gravă încă din momentul spitalizării, ultima oară primind tratament de specialitate pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă a unității medicale în care sunt tratate persoanele din județ confirmate pozitiv cu virusul.

Infirmiera, care suferea de diabet, nu este singurul cadru medical infectat cu COVID-19, în prezent la Spitalul Orășenesc Corabia fiind focar. Sâmbătă au mai fost confirmate cu virusul patru asistente medicale, trei fiind internate la Spitalul Județean de Urgență Slatina și una la Spitalul Municipal Caracal, iar duminică doi contacți de familie ai uneia dintre angajate au fost pozitivați.

De la începutul pandemiei de Coronavirus și până în prezent, 158 de persoane au fost confirmate cu virusul, cinci fiind doar în ultima zi. Zece din totalul persoanelor infectate, din păcate, au încetat din viață, având și alte boli asociate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți