15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Solistul vocal Costinel Alecsandrescu, înmormântat în comuna natală Tufeni

- Advertisement -

Moartea celui care a fost îndrăgitul interpret de muzică populară și fostul director al Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” Slatina, secție a Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, Costinel Alecsandrescu, i-a șocat pe toți cei care îl cunoșteau. Nu aveau cunoștință că acesta ar fi suferit de vreo boală, însă în urma unui infarct pe care l-a suferit sâmbătă dimineața în casa din comuna natală Tufeni, inima sa a încetat să mai bată. Duminică, trupul său neînsuflețit a fost adus la locuința sa, de la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar luni acesta va fi condus pe ultimul drum.

Drosida, soția sa, a fost prima care a știut că îi este rău, l-a urcat repede în mașina personală și s-a îndreptat către echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, solicitat să intervină la fața locului. Cadrele medical au reușit să-l resusciteze odată, însă la scurt timp a intrat din nou în stop cardio-respirator, însă nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și artistul a murit undeva în apropiere de comuna Brebeni, în ambulanță, în drum spre Spitalul Slatina.

Duminică, după efectuarea necropsiei la Morga unității medicale, trupul neînsuflețit al lui Costinel Alecsandrescu a ajuns pentru ultima oară în casa sa din comuna natală Tufeni. Luni, puțin după ora prânzului, va fi condus pe ultimul drum de familie și cei care l-au cunoscut, slujba de înmormântare având loc la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Tufeni, pentru ca apoi să fie înhumat în cimitirul aceluiași lăcaș de cult.

Solistul vocal Costinel Alecsandrescu a murit la vârsta de doar 46 de ani, fiind iubit de multă lume. A fost apreciat și iubit atât din postura sa ca director al Ansamblului „Doina Oltului” Slatina, cât și din cea de solist vocal. Acest lucru reiese și din sutele de mesaje de condoleanțe postate pe pagina sa de socializare, și nu numai, cei care l-au cunoscut deplângând moartea sa mult prea devreme.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți