Firmă din Slatina, amendată pentru vânzare de marfă fără documente. Poliţiştii au confiscat ţigări şi băutură

Un agent economic din municipiul Slatina a fost amendat cu 20.000 de lei pentru vânzarea fără documente a mai multor produse, în urma unei acţiuni poliţiştii confiscând peste o mie pachete de ţigări, dar şi peste 200 de sticle cu băutură.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au continuat să acționeze pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite din domeniul economic.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat o acțiune, în urma căreia au identificat un bărbat, în vârsta de 53 de ani, care, în calitate de reprezentant legal al unei societăți comerciale din municipiul Slatina, avea expuse spre vânzare produse, fără a deține documente de proveniență.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării cele 1.100 de pachete de țigarete, 201 sticle băuturi alcoolice spirtoase și 63 de sticle de vin oferite spre vânzare nerespectând legislația în vigoare.

Firma a fost amendată cu 20.000 de lei, potrivit poliţiştilor. “Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoarea de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12 din 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite”, a spus reprezentantul IPJ.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<