12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Focarul COVID-19 de la Spitalul Orăşenesc Corabia. Încă trei cadre medicale, confirmate cu virusul

- Advertisement -

Focarul de Coronavirus de la Spitalul Orăşenesc Corabia se extinde, în ultimele ore alte trei cadre medicale care lucrează în unitatea sanitară din oraşul de la malul Dunării fiind confirmate cu virusul. Este vorba despre doi medici, unul dintre ei fiind de fapt cadru medical la Substaţia Corabia a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, dar care face gărzi şi la Spitalul Corabia, şi o infirmieră.

Pe lângă cele trei cadre medicale, pozitivat a fost şi un contact de familie al cadrului medical de la Spitalul Orăşenesc Corabia de la care a izbucnit focarul de COVID-19 în unitatea medicală, respectiv infirmiera de 48 de ani, care a murit duminică la Spitalul Municipal Caracal, acolo unde sunt trataţi pacienţii confirmaţi cu virusul, dar care au şi alte boli asociate. Este vorba despre soţul acesteia.

Cu cele patru cazuri noi confirmate, sunt nu mai puţin de 15 persoane care au legătură cu focarul de la spitalul din localitatea dunăreană, şi anume doi medici, şase asistente, trei infirmiere şi patru contacţi de famili ai acestor cadre medicale.

Astfel, judeţul Olt înregistrează 170 de infecţii cu COVID-19, cu patru mai multe faţă de raportarea Grupului de Comunicare Strategică şi a specialiştilor Direcţiei de Sănătate Publică Olt, remisă de Prefectura Olt printr-un comunicat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți