14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie spulberată de un autoturism, la Şopârliţa. A murit în urma impactului

- Advertisement -

O femeie de 78 de ani, din comuna Şopârliţa, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs, miercuri seara, pe Drumul Judeţean 644, care tranzitează localitatea. Bătrâna se angajase neregulamentar în traversarea drumului în momentul în care a fost spulberată de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Pârşcoveni. Surse locale spun că acesta gonea cu viteză pe respectivul tronson de drum şi, deşi a frânat, şoferul nu a mai putut evita impactul, lovind-o în plin de femeie.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii rutieri din oraşul Balș, care s-au deplasat la locul producerii evenimentului rutier pentru cercetări, au stabilit faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul unei traversări neregulamentare.

„O femeie de 78 de ani, din Şopârliţa, în timp ce ar fi traversat strada neregulamentar, prin loc nepermis, a fost accidentată mortal de un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Pârșcoveni”, a spus reprezentantul IPJ.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, şi s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți