Femeie spulberată de un autoturism, la Şopârliţa. A murit în urma impactului

O femeie de 78 de ani, din comuna Şopârliţa, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs, miercuri seara, pe Drumul Judeţean 644, care tranzitează localitatea. Bătrâna se angajase neregulamentar în traversarea drumului în momentul în care a fost spulberată de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Pârşcoveni. Surse locale spun că acesta gonea cu viteză pe respectivul tronson de drum şi, deşi a frânat, şoferul nu a mai putut evita impactul, lovind-o în plin de femeie.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii rutieri din oraşul Balș, care s-au deplasat la locul producerii evenimentului rutier pentru cercetări, au stabilit faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul unei traversări neregulamentare.

„O femeie de 78 de ani, din Şopârliţa, în timp ce ar fi traversat strada neregulamentar, prin loc nepermis, a fost accidentată mortal de un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Pârșcoveni”, a spus reprezentantul IPJ.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, şi s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cătălin FIRCOIU

3 comentarii la „Femeie spulberată de un autoturism, la Şopârliţa. A murit în urma impactului

 • Pe o distanță de 1 kilometru nu există trecere de pietoni. Vreau să spun că de la intrarea spre azil până la gara din sat nu există altă trecere de pietoni. Nu vă este rușine să acoperiți toți criminalii? Limita de viteza este de 50 km /oră prin sat. Șoferul putea sa ia viraj în dreapta și dărâma un gard și mai rupea puțin din mașină. Rușine! A preferat să omoare un om decât să-și strice mașina. Domnilor de la evenimentul de olt, ați fost la locul impactului?

  Răspunde
  • Adevărat…dar cine să facă treceri de pietoni…. întrebat Domnul Primar,dat în judecată, tractoristul șef de la primărie..

   Răspunde
  • Evenimentul de Olt, nu va e rușine sa scrieți numai aberații? A murit un om, a murit o femeie deosebita cu un suflet de aur???. Nu va e frica de Dumnezeu sa scrieți asa ceva, sa nu scrieți ca un prost circula cu viteză? Rușine! Rușine sa va fie! Tanti Angela, drum lin către îngeri, Dumnezeu o sa aibă grija de dumneavoastră. Nuti și tata o sa aibă grija de dumneavoastră ????

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<