14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune în lanț la Slatina. Șoferul vinovat, băut și fără permis de conducere

- Advertisement -

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de urgență Slatina, pentru investigații amănunțite, în urma unei coliziuni în lanț care a avut loc, vineri seara, pe strada Crișan, în apropiere de intersecția cu strada Primăverii din localitate. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, vinovat de producerea sa fiind un șofer în stare avansată de ebrietate și fără permis auto.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina care s-au deplasat pentru cercetări la fața locului au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers.

„Trei autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier, iar în urma impactului o persoană a necesitat îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul alcooltest, în cazul bărbatului care a produs evenimentul a rezultat o concentrație de 1,10 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Slatina, avea permisul suspendat după ce polițiștii l-au mai prins în trafic sub influența băuturilor alcoolice, însă avea o alcoolemie de până 0,40 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, iar atunci a fost și amendat.

Acum, în urma accidentului, polițiștii rutieri au deschis dosar penal pe numele său, conducătorul auto fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți