12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Femeie din Ianca, cercetată penal după ce a scos la vânzare pe Internet un pistol deținut ilegal

- Advertisement -

O femeie din comuna Ianca este cercetată penal după ce polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu, sâmbătă dimineață, cu privire la faptul că aceasta a postat un anunț pe un site-ul online Olx prin care oferea spre vânzare un pistol „de muzeu”. Persoana cerea pe arma letală, deținută ilegal, suma de 500 de euro.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că femeia, în vârstă de 29 de ani, vindea un revolver funcțional, fără muniție.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că pistol este unul din categoria armelor letale, era ruginit și că tânăra din Ianca l-ar fi găsit în podul casei în care stă. „Revolverul face parte din categoria armelor letale și prezintă urme de rugină. Femeia a declarat că a găsit arma în podul casei și este posibil să fi aparținut fostului proprietar”, a spus reprezentantul IPJ.

Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind efectuate cercetări pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți