10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

223 de infecţii cu COVID-19 în judeţ

- Advertisement -

Judeţul Olt a înregistrat o nouă creştere a cazurilor confirmate cu noul Coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind raportate încă şapte îmbolnăviri cu virusului. Aşadar, bilanţul infecţiilor cu COVID-19 a ajuns la 223, potrivit comunicării Grupului de Comunicare Strategică de luni, ora 13:00, dar şi a informaţiilor furnizate de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică, prin reprezentanţii Prefecturii.

Patru dintre cele şapte noi îmbolnăviri sunt contacţi direcţi de familie ai unor pacienţi confirmaţi anterior, printre ei fiind şi cei ai pompierului din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, care este originar din oraşul Scorniceşti. Militarul s-a infectat de la soţie, iar acum au contractat virusul SARS-CoV-2 şi cumnata, fiica acestuia, dar şi bunica fetei. Cu toţii locuiesc în aceeaşi gospodărie, potrivit unor surse.

Celelalte trei infecții cu noul Coronavirus confirmate în ultima zi sunt ale unor persoane care s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică virusului.

În prezent, toţi cei şapte pacienţi sunt internaţi în unităţi medicale, pentru tratament de specialitate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți