11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un singur elev din Olt susţine sesiunea specială a Evaluării Naţionale

- Advertisement -

Judeţul Olt are un singur absolvent al clasei a VIII-a care în acestaă săptămână susţine sesiunea specială a Evaluării Naţionale. Vorbim de un elev din oraşul Piatra Olt care acum două săptămâni, când s-a desfăşurat sesiunea, se afla în izolare la domiciliu după ce bunicul său, de 70 de ani, a fost confirmat cu COVID-19 şi a murit în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în ambulanţă, înainte de a fi transferat la Spitalul Municipal Caracal, unitate medicală suport COVID-19 în care sunt trataţi pacienţii diagnosticaţi cu virusul şi mai au alte probleme de sănătate.

Adolescentul este absolvent al Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina şi luni a susţinut proba scrisă a Evaluării Naţionale, examenul desfăşurându-se în aceleaşi condiţii speciale ca şi în urmă cu două săptămâni.

Mâine, elevul va susţine proba scrisă la matematică, iar pe 2 iulie, la ora 12:00, va afla rezultatul parţial. În cazul în care va fi nemulţumit de acestea, absolventul de clasa a VIII-a poate depune contestaţie în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 14:00 – 19:00, urmând ca notele şi media finală de la Evaluarea Naţională să le afle pe 4 iulie, după ora 12:00.

Cătălin FIRCOIU     

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți