7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Premierul Ludovic Orban, vizită la Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești

- Advertisement -

Ludovic Orban, prim-ministrul României, efectuează marți o vizită în județul Olt, împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și ministrul Economiei, Virgil Popescu. Echipa ministerială, care a fost însoțită și de deputatul liberal Gigel Știrbu, a fost așteptată la granița județelor Olt și Dolj de prefectul de Olt Florin Homorean, Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, și Mădălin Teodosescu, primarul orașului Balș.

Prima oprire a fost pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești, unde a fost prezentat proiectul Tronsonului 1, lotul 1.
Urmează ca premierul Orban și echipa sa să participe la prezentarea lucrărilor la șantierul Tronsonului 2, mai exact în zona Bălții Milcov.

Vizita ministerială se va încheia la uzina Alro Slatina, cu ocazia aniversării a 55 de ani de la prima șarjă de aluminiu românesc. Aici, se va prezenta Grupul Alro, iar prim-ministrul Ludovic Orban și cei doi miniștri din cabinetul său vor avea o întâlnire cu managementul companiei. Totodată, echipa de la București va vizita Divizia Aluminiu Primar și Divizia Aluminiu Prelucrat ale uzinei de aluminiu.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți