11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

41 de ani de când Slatina a devenit municipiu

- Advertisement -

Slatina ar fi trebuit să fie în sărbătoare zilele acestea. Pe 1 iulie s-au împlinit 41 de ani de când oraşul Slatina a fost declarat municipiu, în anul 1979, iar municipalitatea ar fi pregătit multe surprize slătinenilor, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Însă, din cauza pandemiei de Coronavirus, acest lucru nu a mai putut fi posibil.

Anul acesta, ar fi fost cea de-a patra ediţie a manifestărilor dedicate Zilelor Slatinei din vară, dar pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19 administraţia publică locală a renunţat a mai organiza concerte cu artişti renumiţi sau alte evenimente în aer liber, aşa cum s-a întâmplat în ultimii trei ani.

Însă, Emil Moţ, primarul municipiului Slatina, nu i-a uitat nici de această dată pe slătineni şi le-a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare, la care a ataşat şi două fotografii reprezentative cu oraşul. „La mulți ani, Slatina! Deși din cauza contextului actual al pandemiei nu mai putem sărbători ca în alți ani această zi deosebită pentru orașul nostru, astăzi (miercuri, 1 iulie n.r.), când Slatina împlinește 41 de ani de la momentul în care a fost declarată la statutul de municipiu sunt convins că, la fel ca și mine, fiecare dintre dumneavoastră purtați în suflet această zi semnificativă pentru orașul nostru. #LaMultiAni #MunicipiulSlatina #OrasulNostruDrag”, este mesajul postat pe Facebook de edilul Slatinei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți