13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Administrația din Brâncoveni, mai aproape de introducerea gazelor naturale în localitate

- Advertisement -

Comuna Brâncoveni este una dintre localitățile oltene în care au continuat investițiile în ultima perioadă. De la cele în infrastructură până la cele în domeniul educației, Primăria a alocat fonduri pentru realizarea unor diverse proiecte prin care comunitatea se va bucura de o viață mai bună. Un astfel de proiect este și cel referitor la introducerea gazelor naturale în localitate, iar administrația publică locală a anunțat că a făcut pași importanți în această privință.

Potrivit paginii de socializare a edilului Ion Cheroiu, Primăria Brâncoveni a primit marți confirmarea oficială că traseul magistralei de transport gaze naturale Gherceşti – Jitaru a Societății Naționale de Transport de Gaze Naturale Transgaz SA Mediaş va traversa şi teritoriul administrativ al comunei oltene în viitorul apropiat.

„Mă bucur nespus că societatea Transgaz a ales pe traseul conductei magistrale şi teritoriul comunei Brâncoveni. Este puţin spus cea mai importantă investiţie pentru dezvoltarea comunei Brâncoveni. Practic distanţele până la conducta magistrală devin de nivel local”, este mesajul transmis brâncovenilor de primarul Ion Cheroiu.

Sursa citată mai spune că Primăria Brâncoveni a semnat în luna mai contractul de elaborare a Studiului de Fezabilitate pentru proiectul „Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Brâncoveni și localitățile aparținătoare”. „Este un proiect așteptat de toți brâncovenii şi un pas important pentru dezvoltarea comunei noastre”, a conchis edilul localității pe pagina sa de Facebook.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți