15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bătrân din Brebeni, spulberat de un autoturism pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

Un bărbat de 82 de ani, din comuna Brebeni, a fost victima unui accident rutier produs joi dimineaţa pe o trecere de pietoni de pe strada Crișan, din municipiul Slatina. Bătrânul se angajase regulamentar în traversarea străzii în momentul în care a fost spulberat de un autoturism condus de un slătinean de 56 de ani.

Polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea evenimentului rutier prin apelul de urgență 112, spune Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
„Polițiștii rutieri din cadrul Poliție municipiului Slatina s-au deplasat la locul producerii accidentului și din primele cercetări au stabilit drept cauza producerii neacordarea de prioritate unui pieton angajat în traversarea străzii regulamentar. Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, la o trecere de pietoni semnalizată corespunzător, nu ar fi acordat prioritate unui bărbat de 82 de ani, din comuna Brebeni, care era angajat în traversarea străzii”, a declarat reprezentantul IPJ.
Șoferul, dar și pietonul, au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Bărbatul a fost rănit în urma impactului și a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina, pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.
Polițiștii slătineni au deschis dosar penal în cauză, șoferul vinovat de producerea accidentului fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți