3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi bilete de tratament pentru olteni, în cinci staţiuni balneare

- Advertisement -

Casa Judeţeană de Pensii Olt a primit a zecea serie de bilete de tratament din acest an, iar de zilele acestea pot fi ridicate de pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţ, care au solicitat sejururi în staţiunile balneare din ţară. Sunt doar 19 bilete la băi pentru cinci staţiuni, cele mai multe fiind în Olăneşti.

Toate cele 19 bilete de tratament sunt disponibile în unităţile hoteliere ale societăţii TBRCM SA, lista cu acestea fiind afişată deja la sediul şi pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro.

Beneficiarii biletelor vor pleca în cele cinci staţiuni balneare în perioada 12 – 15 iulie, iar acestea sunt repartizate astfel: Amara – patru, Bala – două, Buziaş – două, Covasna – două şi Olăneşti – nouă şi Pucioasa – trei. Pe perioada sejurului la băi, care este de 16 zile, pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii olteni au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear pentru afecţiunile de care suferă. 

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt până în data de 7 iulie, inclusiv, iar cele rămase disponibile se vor afișa și se vor vinde în ziua următoare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți