8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei șoferi din Olt, dosare penale pentru diverse abateri în trafic

- Advertisement -

Trei conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce, în cursul zilei de miercuri, polițiștii rutieri din Olt i-au depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Olt, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Slatina, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe strada Fundătura Oltului, fără a deține permis de conducere.
Slătineanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,22 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, și a refuzat prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, se arată în comunicat.
Acționând pe strada Crișan, din municipiul Slatina, polițiștii au depistat un bărbat de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0,93 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.
Și în orașul Balș, polițiștii au depistat un conducător auto, în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, după ce a consumat băuturi alcoolice. În cazul bărbatului, aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 0,99 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.
În ultimele două cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale în care efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți