13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiști, jandarmi, pompieri și alte autorități, controale în județ pentru a limita infecțiile cu COVID-19

- Advertisement -

Polițiștii, jandarmii, pompierii, dar și alte autorități oltene, vor efectua, începând de vineri seara, controale cu efective sporite în tot județul, pentru a preveni și limita numărul îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus. Verificările au loc pe parcursul a două săptămâni.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, reprezentanți ai Prefecturii, politiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului, vor verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.
„Se vor desfășura activități de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase”, se arată în comunicat.
Pentru organizarea acestor acțiuni, în următoarele două săptamâni se vor suplimenta efectivele și mijloacele tehnice din teren, astfel că pe raza județului Olt vor fi angrenate zilnic peste 200 de efective.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți