10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primele 400 de lămpi cu led, montate în comuna olteană Poboru

- Advertisement -

Comuna Poboru se alătură celorlalte localităţi oltene care de-a lungul ultimilor ani a făcut investiţii în privinţa iluminatului publice. Tot mai multe comune din judeţ au înlocuit vechile instalaţii de iluminat de pe principalele străzi cu lămpi pe led, iar administraţia publică locală din Poboru va face acelaşi lucru începând cu perioada imediat următoare. Pentru început, vor fi montate 400 de astfel de lămpi, pentru ca în viitorul apropiat să fie acoperite toate străzile din localitatea situată în nordul Oltului.

Începând de sâmbătă, se va demara montarea de lămpi cu led pe fiecare stâlp de pe toate străzile principale din comuna Poboru, iar în primă fază se vor monta 400, această acțiune urmând să continue până la acoperirea întregii localităţi, a anunţat primarul Iulian Bărăscu.

„Dragi prieteni, dragi cetăţeni ai comunei Poboru! Așa cum v-am obișnuit, eu când promit ceva, fac tot posibilul să mă țin de cuvânt. După o perioadă grea, prin care trecem cu toții de altfel, iată că a venit timpul să duc la îndeplinire încă un lucru atât de necesar pentru noi toți, un lucru pe care mi l-am dorit foarte mult. Țin sa va aduc la cunoștință ca această lucrare, de suflet, respectiv montarea de lămpi cu led pe străzile principale ale localităţii, trebuia efectuată înainte de Sfintele Sărbători de Paște, dar din cauza unor contestații şi, ulterior, a judecării la Tribunal, a fost întârziată până în momentul de față. Întotdeauna se găsește cineva care să pună bețe în roate, dar niciodată nu m-am lăsat înfrânt de cei care nu au făcut nimic pentru dumneavoastră și comuna noastră”, le-a transmis edilul Iulian Bărăscu locuitorilor din Poboru, pe pagina sa de Facebook.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți