14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Strada Drăgăneşti din Slatina, supralărgită la patru benzi în zona industrială. Lucrările, la final

- Advertisement -

S-a finalizat supralărgirea străzii Drăgăneşti de la ieşirea din municipiul Slatina spre comuna Brebeni, în zona industrială, iar în viitorul apropiat urmează a fi trasate şi marcajele rutiere pe partea carosabilă.

Emil Moţ, primarul municipiului Slatina, a declarat că lucrările au fost gata mai repede decând era prognozat a fi încheiată investiţia şi, pe lângă supralărgirea străzii Drăgăneşti de la două benzi de circulaţie la patru, în zonă au mai fost amenajate trotuare, rigole şi ziduri de sprijin.

„Lucrările de extindere a străzii Drăgănești la patru benzi s-au încheiat chiar mai devreme decât termenul stabilit inițial. Obiectivul a fost unul complex deoarece pe lângă cele patru benzi de circulație, în zonă s-au amenajat atât trotuarele, cât și mai multe rigole și ziduri de sprijin. În acest moment se mai lucrează doar la nivelarea intrărilor către fabricile din zona industrială a Slatinei, urmând ca echipele de muncitori, alături de angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, să înceapă trasarea marcajelor rutiere pe carosabil”, a spus edilul Slatinei.

Investiția, finanțată în totalitate din bugetul local, face parte din strategia municipalității de a fluidiza traficul din oraș.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți