6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei îmbolnăviri noi în cadrul Spitalului Municipal Caracal. Fostul manager, printre infectați

- Advertisement -

S-au înregistrat noi infecții cu Coronavirus la nivelul Spitalului Municipal Caracal. Potrivit unor surse medicale, este vorba despre trei persoane, fiind vorba de doi angajați de la Contabilitate și un cadru medical. Economistul Marian Mitran, fost manager al unității medicale suport COVID-19, în care sunt tratați pacienții infectați cu virusul, până în luna mai a acestui an, se numără printre noile îmbolnăviri.

În afară de economistul Marian Mitran, fostul director al Spitalului Caracal, infectați cu virusul SARS-CoV-2 mai sunt Silviu Rotunjanu, actualul director economic al unității medicale, dar și un medic pneumolog.

După confirmarea celor trei persoane, la nivelul spitalului s-a deschis o anchetă epidemiologică și, potrivit unor surse medicale, toate cele trei persoane ar fi fost contacți ai contacților cadrelor medicale de la Compartimentul Primiri Urgențe Caracal, care au fost pozitivate cu Coronavirus de-a lungul ultimelor săptămâni.

Noile infecții s-au înregistrat după raportarea Grupului de Comunicare Strategică și a reprezentanților Prefecturii și Direcției de Sănătate Publică Olt de sâmbătă, ora 13:00, așadar bilanțul cazurilor de COVID-19 înregistrate în județ crește la 269.

Acestea nu sunt singurele îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2 de la unitatea medicală caracaleană. Până acum, s-au mai infectat patru asistente de la Urgențe, dar și doi angajați din sectorul administrativ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți