22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Smart Kids, grădinița de vară pentru o vacanță de neuitat

- Advertisement -

Copilul tău merită o vacanță de poveste! Iar în Slatina s-a deschis cel mai tare club de distracție pentru cei mici. Cu locuri de joacă atractive, o curte imensă, o fermă cu animale prietenoase, cu personal amabil și bine pregătit, Smart Kids Holiday Club așteaptă copiii de gradiniță să ia parte la o super aventură.

Vara asta, toți copiii merg la gradiniță, să se joace și să se bucure de natură. Pentru ei s-a deschis Smart Kids, o grădiniță de vacanță cu program prelungit, cu multe activități educative și distractive, pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani.

Într-o clădire nouă, cu săli de clasă prietenoase, un loc de joacă interior și o terasă generoasă, cei mici se vor bucura din plin de fiecare zi de vacanță. În curte îi așteaptă locuri de joacă, o tiroliană, dar și multe animale pe care să le îngrijească, pentru a învăța lucruri noi și pentru a rămâne departe de ecranele tabletelor sau telefoanelor.

Activitățile în natură, învățarea prin joc și joacă, mișcarea și formarea unor deprinderi sănătoase sunt principiile după care funcționează grădinița de vară Smart Kids.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți