9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei angajaţi şi-au pierdut viaţa la locul de muncă

- Advertisement -

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt au cercetat, în luna iunie, nouă evenimente produse la locul de muncă. Din păcate, trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentelor în care au fost implicaţi.

Este vorba de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 57 şi 59 de ani, au fost victimele unor accidente de muncă care au avut loc la societăţi din municipiul Slatina.

Unul dintre ei, în vârstă de 57 de ani, a murit pe 22 iunie, în parcarea societăţii de pe platforma industrială a Slatinei TMK Artrom, după ce i s-a făcut rău.

Ceilalţi doi bărbaţi, ambii de 59 de ani, au decedat la locul de muncă în aceeaşi zi, pe 24 iunie. Primul dintre ei şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se într-un atelier din interiorul societăţii Altur Slatina, în timpul pauzei de masă. Al doilea, care desfăşura activităţi în domeniul construcţiilor, tot în municipiul Slatina, a murit după ce i s-a făcut rău în timp ce se deplasa spre hotelul unde era cazat, având în vedere că lucra la o societate cu sediul într-un alt judeţ.

Totodată, luna trecută, inspectorii de muncă olteni au anchetat şi şase accidente de muncă, în urma cărora cele şase persoane implicate au rămas cu incapacitate temporară de muncă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți