10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoturism furat din Marea Britanie, confiscat de polițiștii olteni

- Advertisement -

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Bucinișu, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire după ce polițiștii au constatat că acesta deținu un autoturism care ar fi fost furat din Marea Britanie. Autovehiculul, pentru care exista o alertă de urmărire internațională, a fost confiscat de oamenii legii.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, a declarat că autoturismul, despre care se presupune că era sustras din străinătate, a fost găsit în urma unei acțiuni a polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale pe linia combaterii traficului și furturilor de autovehicule.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale s-au autosesizat cu privire la faptul că un bărbat de 26 de ani, din comuna Bucinișu, deține un autoturism despre care există suspiciunea că ar fi fost sustras din afara țării. Polițiștii au extins cercetările și au constatat faptul că pentru autoturismul respectiv există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Marea Britanie”, spune reprezentantul IPJ Olt.

Sursa citată a adăugat că autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tăinuire.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți