Biblioteca de vacanţă, la o nouă ediţie în parcul din Caracal

Parcul „Constantin Poroineanu” din municipiul Caracal găzduieşte până la sfârşitul verii o nouă ediţie a Bibliotecii de Vacanță, un eveniment dedicat tinerilor preșcolari și școlari cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani.

Proiectul a ajuns la ce-a de-a şase ediţie, a debutat luni, 6 iulie, şi îşi propune ca până în data de 31 august să ofere noi posibilități de petrecere a vacanței de vară, într-un mod educativ și relaxant, îmbinând lectura, jocul și creativitatea participanților.

Biblioteca de vacanţă este un proiect cultural, propus de Biblioteca Municipală „Virgil Carianopol”, susținut de Consiliul Local și Primăria Caracal şi organizat în colaborare cu instituții de cultură și voluntari, anunţă autorităţile.

„Proiectul se conturează în jurul ideii de joc, de vacanță, de poveste, cuprinzând mai multe arii tematice: lectură, jocuri de strategie, abilități plastice și creative, bucurându-se de multă aprerciere din partea copiilor și părinților”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Caracal.

În această vară, copiii pot participa pentru o perioadă de nouă săptămâni la activitățile culturale propuse a se desfăşura în Parcul „Constantin Poroineanu” Caracal – zona monumentului Evocare 1848. Aşadar, preşcolarii şi şcolarii sunt aşteptaţi de luni până vineri, între orele 10:00 – 13:00, în toate acțiunile supunându-se contextului epidemiologic actual.

Cătălin FIRCOIU

Sursa foto: arhivă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<