15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ofertă bogată de bilete de tratament pentru olteni. În staţiunile Olăneşti şi Căciulata, cele mai multe

- Advertisement -

Lista cu biletele de tratament disponibile în cadrul celei de-a zecea serii din acest an, care pot fi achiziţionate de pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţul Olt, a fost deja afişată la sediul de Casa Județeană de Pensii Olt și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro. Este cea mai bogată ofertă de până acum, fiind disponibile 150 de bilete în aproximativ 20 de staţiuni balneare, cele mai multe fiind în Olăneşti şi Căciulata.

Biletele la băi sunt disponibile atât în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2020, cât şi în cele ale societăţii TBRCM SA, data de plecare în stațiune fiind perioada 11 – 14 iulie. Din cele 150 de bilete de tratament, cele mai multe sunt pentru staţiunea Olăneşti – 56 şi Căciulata – 20, iar celelalte sunt repartizate în următoarele staţiuni balneare Amara – două, Bala – şase, Buziaş – două, Călimăneşti – şase, Covasna – două, Eforie Nord – cinci. Felix – 14, Govora – şase, Herculane – şase, Mangalia – unu, Pucioasa – şase, Slănic Moldova – şase, Tuşnad – trei, Vatra Dornei – patru, Voineasa – două, Geoagiu – două şi Neptun – unu. În perioada sejurului, care este de maximum 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Potrivit Casei de Pensii Olt, persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul instituţiei începând cu data de 7 iulie, în fiecare zi lucrătoare, până joi, 9 iulie, în intervalul orar 08:00 – 16:30, şi vineri, 10 iulie, între orele 08:00 – 14:00. „Beneficiarii de bilete de tratament au obligaţia de a se adresa unităţii balneare prin e-mail sau telefon în vederea obţinerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătăţii 1.078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale unităţilor hoteliere este disponibilă pe site-ul instituţiei, la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament”, se arată într-un comunicat remis de CJP Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți