13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Puncte de acordare a primului ajutor în orice anotimp, amplasate în Slatina

- Advertisement -

Primăria Slatina vine în sprijinul cetăţenilor, iar în perioada caniculară, începând chiar cu avertizarea de cod galben, dar şi în sezonul rece, în urbe vor funcţiona puncte temporare de lucru ale Direcţiei Asistenţă Socială. Sunt puncte de informare și asistență medico-socială, amenajate în containere care au fost amplasate în trei zone intens circulate din municipiu, Fântâna Speranței, Piaţa Zahana și Serviciul Rutier.

„Punctele oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații generale despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală. Spațiile sunt dotate corespunzător (climatizare, truse de prim ajutor, dozatoare de apă, etc.) şi vor funcționa, în principal, în condiții de avertizare meteorologică atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece, oferind consiliere și asistență medicală specifică”, a declarat Emil Moţ, primarul Slatinei.

Edilul Moţ a adăugat că în sezonul rece, în punctele de acordare a primului ajutor, se pot oferi inclusiv ceai cald și pături. „În ambele sezoane va fi un loc în care cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni și primi asistenţa necesară. Mai mult, prin punctele de informare se pot disemina informații generale privind activitatea desfășurată de autoritatea publică locală”, mai transmite primarul localităţii.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți