23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

317 îmbolnăviri cu virusul COVID-19 în Olt. Angajaţi ai TMK Artrom Slatina, printre ultimele 16 cazuri

- Advertisement -

De la o zi la alta, numărul cazurilor de Coronavirus este în creştere în judeţul Olt. Sunt 16 infecţii noi cu COVID-19, potrivit Grupului de Comunicare Strategică şi reprezentanţilor Prefecturii şi Direcţiei de Sănătate Publică Olt, iar bilanţul total al îmbolnăvirilor cu virusul a ajuns la 317.

Potrivit autorităţilor locale, în privinţa infecţiilor noi vorbim de persoane care s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică virusului SARS-CoV-2, însă şi de contacţi ai unor cazuri confirmate anterior. Însă, cele mai multe sunt ale unor persoane care au ajuns la unitățile medicale din judeţ cu simptome.

Printre ultimele îmbolnăviri ar fi şi alţi doi angajaţi ai TMK Artrom Slatina, numărul total al infectaţilor cu Coronavirus din cadrul societăţii de pe platfoma industrială a localităţii fiind de 22. Muncitorii lucrează pe secţii diferite şi în urma anchetelor epidemiologice efectuate de specialiştii DSP Olt nu ar fi contractat virusul unii de alţii şi, cel mai probabil, sursa de infectare este din afara fabricii.

Din păcate, dintre cele 317 persoane din Olt pozitivate cu virusul de la începutul pandemiei COVID-19, 13 au încetat din viaţă, însă toate acestea aveau şi alte probleme de sănătate.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți