5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

328 de infecţii COVID-19 în Olt. Un angajat al Primăriei Brebeni, printre cele 11 îmbolnăviri noi

- Advertisement -

Tot mai multe cazuri de Coronavirus sunt raportate în fiecare zi de Grupul de Comunicare Strategică şi autorităţile locale, în judeţul Olt bilanţul infecţiilor cu virusul ajungând la 328. Faţă de ziua anterioră, sunt 11 îmbolnăviri noi cu COVID-19.

În majoritatea noilor cazuri, vorbim de persoane care s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică noului Coronavirus. Un angajat de la Primăria comunei Brebeni şi alţi doi salariaţi ai unor societăţi de pe platforma industrială a municipiului Slatina, respectiv Prysmian Group şi Pirelli, se numără printre ultimele 11 infecţii.

Angajatul de la prima fabrică şi-a făcut testul pentru depistarea COVID-19 la o clinică privată, rezultatul fiind pozitiv, la fel cum a făcut-o şi o altă persoană care a fost confirmată cu virusul în ultima zi. Dintre noii bolnavi, doar doi au fost internaţi în unităţile medicale pentru a primi tratament de specialitate, restul fiind în izolare la domiciliu sub supravegherea medicului de familie, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale a României de săptămâna trecută.

Dintre totalul de 328 persoane infectate cu SARS-CoV-2, judeţul Olt înregistrează şi 13 decese ale unor pacienţi diagnosticaţi cu virusul, însă aceştia avea şi alte probleme de sănătate. Ultimele două decese s-au înregistrat la începutul acestei săptămâni, fiind vorba de un bărbat de 83 de ani, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, şi de un alt bărbat, în vârstă de 52 de ani, care a murit într-o unitate medicală din municipiul Bucureşti.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți