13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Autospecială pentru descarcerare nouă, în dotarea Detașamentului de Pompieri Slatina

- Advertisement -

O autospecială pentru descarcerare, este cel mai nou vehicul de intervenţie intrat în dotarea pompierilor Detașamentului Slatina.

Autospeciala este un Mercedes Benz Sprinter, are tracțiune integrală și este dotată cu echipamente moderne pentru tăiere, tracțiune, stabilizare, iluminat, acordare a primului ajutor calificat și alte accesorii necesare pe timpul operațiunilor de salvare.

Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că vehiculul este destinat intervenției pentru descarcerare și salvare în cazul producerii diferitelor tipuri de accidente de circulație, tehnologice sau catastrofe, în scopul eliberării persoanelor încarcerate și a acordării primului ajutor calificat, la locul producerii evenimentului.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă este instituţia care a achiziţionat toate aceste echipamente intrate în dotarea pompierilor olteni, în cadrul Proiectului „Viziune 2020”, cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți