7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prefectul de Olt Florin Homorean, testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

- Advertisement -

Infectare cu COVID-19 în cea mai importantă instituție a Ministerului Afacerilor Interne din județ. A apărut primul caz în rândul angajaților de la Prefectura Olt, cel care a contractat virusul fiind chiar prefectul Florin Constantin Homorean. Reprezentantul Guvernului în teritoriu se află internat în Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce duminică a primit rezultatul pozitiv la testul efectuat pentru depistarea SARS-CoV-2, înainte cu o zi.

„În urmă cu câteva minute (duminică seara n.r.) am fost internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, fiind confirmat cu virusul SARS-CoV-2. În cursul zilei de ieri (sâmbătă n.r.), pentru a nu exista vreo suspiciune cu privire la contactul meu cu persoane pozitive, am fost testat, cu rezultat pozitiv astăzi (duminică n.r.). Starea mea de sănătate este bună, nu prezint simtomatologie specifică COVID-19. Fac un apel la responsabilitate pentru toți cetățenii din județul Olt! Virusul nu iartă pe nimeni! Vă doresc multă sănătate!”, este mesajul transmis de prefectul de Olt Florin Homorean.

O anchetă epidemiologică a fost deschisă de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, în urma căreia ar urma să se stabilească de la cine ar fi putut contracta virusul reprezentantul Guvernului în teritoriu, dar și care sunt persoanele care au intrat în contact cu acesta și ar urma să fie testate pentru depistarea noului Coronavirus sau dacă o parte dintre acestea ar trebui să intre în izolare la domiciliu.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți