9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șofer din Schitu, reținut după ce a intrat cu mașina într-o stație de autobuz și a acroșat un polițist. Era fără permis

- Advertisement -

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Schitu, a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce sâmbătă noaptea, în jurul orei 00:10, a fost implicat într-un eveniment. În timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 653 care tranzitează localitatea, fără a avea permis de conducere, acesta nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un echipaj de poliție, și-a continuat deplasarea, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu o stație de autobuz. Bărbatul este bănuit că a acroșat și un polițist, dar și echipajul de poliție.

Potrivit lui Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, se pare că omul legii a fost lovit intenționat în momentul în care acesta s-a deplasat spre autoturismul bărbatului din Schitu, pentru a-l imobiliza, precum și echipajul de poliție, iar ulterior a părăsit locul faptei.

Până la urmă, conducătorul auto a fost oprit și imobilizat pe un drum agricol din apropiere, refuzând testarea cu aparatul alcooltest. Totodată, acesta nu are nici permis auto, spun polițiștii. Tânărul conducea mașina tatălui unui prieten, plecat în Spania și proprietar al vehiculului, însă a luat-o fără a avea acordul acestuia.

„Din verificările efectuate, a rezultat că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care l-a condus a fost sustras din posesia proprietarului, fără acordul acestuia”, a declarat reprezentantul IPJ.

Duminică seara, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 33 de ani, din Schitu, acesta fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuz de recoltare probe biologice. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt, în cursul zilei de mâine fiind prezentat instanței de judecată, pentru luarea măsurilor legale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți