14.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bilete de tratament pentru olteni în stațiunile balneare de la munte și mare

- Advertisement -

A 11-a serie de bilete de tratament din acest an a fost primită de Casa Judeţeană de Pensii Olt, iar acestea pot fi deja ridicate de pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţ care au solicitat sejururi în staţiunile balneare de la munte și mare. Sunt peste 200 bilete la băi, cele mai multe fiind în Olăneşti, Căciulata sau Govora, iar lista cu acestea a fost afișată la sediul și pe site-ul Casei Județene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro. 

Biletele de tratament sunt disponibile atât în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2020, cât şi în cele ale societăţii TBRCM SA, data de plecare în cele 21 de stațiuni montane sau de pe litoralul Mării Negre fiind perioada 26 – 29 iulie.

În total, sunt 218 bilete pentru beneficiarii olteni, cele mai multe sunt pentru staţiunea Olăneşti – 59, Căciulata – 32 și Govora – 21, iar celelalte sunt repartizate în următoarele staţiuni balneare Amara – trei, Bala – patru, Buziaş – două, Călimăneşti – zece, Covasna – 16, Eforie Nord – șapte, Felix – 16, Herculane – şase, Mangalia – două, Neptun – patru, Pucioasa – nouă, Saturn – 11, Slănic Moldova – două, Slănic Prahova – două, Sovata – două, Techirghiol – două, Tuşnad – patru și Vatra Dornei – două. În perioada sejurului, care este de maximum 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Potrivit Casei de Pensii Olt, persoanele interesate pot ridica biletele la băi de la sediul instituţiei până în data de 20 iulie, inclusiv. Persoanelor de pe diagrama care nu ridică biletele le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghiseu.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 21 iulie 2020 și se vor vinde în ziua următoare, 22 iulie 2020.

„Beneficiarii de bilete de tratament au obligaţia de a se adresa unităţii balneare prin e-mail sau telefon în vederea obţinerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătăţii 1.078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale unităţilor hoteliere este disponibilă pe site-ul instituţiei, la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament”, se arată într-un comunicat remis de CJP Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți