2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițist de la SICE Olt, confirmat cu Coronavirus, tratat într-un spital din Capitală

- Advertisement -

Unul dintre polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care în urmă cu câteva zile a fost testat pozitiv la virusul COVID-19, primește în prezent tratament de specialitate la o unitate medicală din municipiul București.

Omul legii, care este șeful unuia dintre cele trei birouri din cadrul SICE Olt, era internat pe Secția COVID-19 a Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar cu trecerea timpului starea sa de sănătate s-a înrăutățit, deși, potrivit unor cunoscuți, acesta nu se știe că avea alte probleme medicale.

În cursul zilei de miercuri, în privința polițistului s-a luat decizia de a fi transferat la Spitalul Clinic „Doctor Victor Babeș” din Capitală, iar în prezent se află sub observație medicală și primește tratament de specialitate pentru a se vindeca de noul Coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategică, dar și specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, au raportat până miercuri dimineața nu mai puțin de 13 cazuri noi față de ziua anterioară, bilanțul total al infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 ajungând, de la începutul pandemiei, la 407. Însă, potrivit surselor Eveniment de Olt, pe parcursul ultimelor ore au mai fost pozitivate alte zeci de persoane, iar cifra nouă a îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus ar fi de 435. Cel mai probabil, oficial, aceste cazuri noi o să fie comunicate de GCS, dar și de autoritățile locale, joi în raportarea de la ora 13:00, care cuprinde toate datele înregistrate de fiecare județ până în dimineața acestei zile, la ora 10:00.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți