14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Se realizează ultimele retușuri pe strada Drăgănești din Slatina

- Advertisement -

Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei Slatina sunt în continuare pe strada Drăgănești din zona industrială a municipiului spre Brebeni. După ce lucrările de supralărgire a tronsonului de drum de la două la patru benzi, asfaltare și trasare a marcajelor rutiere s-au finalizat, în prezent se mai desfășoară lucrările de nivelare a intrărilor către fabrici și urmează a fi schimbate cu noi indicatoare rutiere cele amplasate temporar.

În câteva zile urmează a avea loc recepția finală pentru toate lucrările desfășurate pe strada Drăgănești, terminate mai devreme decât termenul stabilit de municipalitate, spun muncitorii DASIP Slatina ce sunt încă pe teren.

„Strada Drăgănești este aproape terminată, au fost făcute și marcajele rutiere, fiind dintr-o vopsea termoplastică, de o mai mare durabilitate și mult mai bună pentru traficul greu ce se desfășoară în zonă. Lipsesc doar ultimele retușuri, cum ar fi completări de zone cu pământ sau la trecerile de pietoni să efectuăm coborârile de borduri. La treceri sunt benzi rezonatoare care presemnalizează și îi atenționează pe conducătorii auto să reducă viteza. De asemenea, de moment indicatoarele rutiere din zonă sunt unele temporare, urmează ca zilele următoare să le punem pe cele definitive. Acest lucru mă îndeamnă să spun că în maximum trei – patru zile toate lucrările se vor încheia, urmând apoi a se face recepția finală a tot ceea ce s-a realizat pe tronsonul de drum”, a declarat Daniel Murguleț, șef serviciu DASIP Slatina.

Investiția a fost finanțată în totalitate cu bani de la bugetul local al Primăriei Slatina și face parte din strategia municipalității de a fluidiza traficul greu din oraș.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți