15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fetiță de 5 ani dispărută, căutată de peste 120 de oameni. A fost găsită dormind, sub un pat din locuință

- Advertisement -

Peste 120 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari din comuna Făgețelu s-au mobilizat miercuri seara pentru a căuta o copilă, în vârstă de doar 5 ani, pe care bunica sa a dat-o dispărută. Femeia a sunat la apelul de urgență 112 și a spus că nu știe unde se află, iar după aproape două ore de căutări micuța avea să fie găsită dormind, chiar sub un pat din locuință.

Apelul la 112 a fost făcut miercuri, în jurul orei 21:00, la căutări participând și un câine de urmă, spune Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„O femeie, din comuna Făgețelu, a sesizat prin 112, faptul că nepoata sa, în vârstă de 5 ani, a dispărut din locuință și nu poate fi găsită. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind adus și un câine de urmă. În sprijinul polițiștilor au venit peste 120 de persoane, jandarmi, lucrători ISU Olt și voluntari din comună, care s-au mobilizat și au început căutările în zona din apropierea casei, precum și a satului unde locuia aceasta”, a declarat reprezentantul IPJ.

Sursa citată mai spune că, din fericire, fetița a fost găsită după aproximativ două ore de căutări, fiind în siguranță și stare bună. Aceasta dormea sub un pat din interiorul locuinței.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți