Noi indicatoare rutiere de orientare, montate în toată Slatina

Slatina este intens circulată de autovehicule mari sau mici, având în vedere că pe aici trece unul dintre cele mai importante drumuri naționale și europene, respective DN 65 – E 574, un tronson care face legătura între Craiova, Pitești și București. De aceea, municipalitatea a decis să monteze indicatoare rutiere de orientare noi. Operațiunea fost demarată zilele trecute de angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public a Primăriei Slatina în partea de jos a orașului, dinspre Podul Olt spre străzile ce duc la ieșirea către municipiul Pitești, dar și în zona străzii Tudor Vladimirescu, urmând ca în viitorul apropiate indicatoare noi să se monteze și în zonele celelalte ale orașului.

Concret, sunt vizate marile intersecții semaforizate sau nu, dar și alte artere principale ale Slatinei, transmite municipalitaetea. „În această perioadă, la Slatina se montează indicatoare de orientare noi, în marile intersecții și pe străzile principale. Angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au finalizat amplasarea lor în partea de jos a orașului și urmează să intervină și în celelalte zone ale municipiului”, a declarat Emil Moț, primarul Slatinei.

Noile indicatoare rutiere sunt de diferite dimensiuni și le înlocuiesc pe cele vechi, care s-au demodat și nu au mai fost schimbate de ani buni. De asemenea, autoritățile spun că se vor monta în oraș și zece console suspendate pe care se montează indicatoare de mari dimensiuni.

„Am derulat un contract în ceea ce privește montarea de indicatoare rutiere, pentru că era necesar la nivelul municipiului Slatina. Am început operațiunea din partea de jos a orașului, respectiv dinspre Podul Olt spre strada Ionașcu, bulevardul Nicolae Titulescu – o parte, strada Tudor Vladimirescu. Continuăm cu partea de ocolire Oituz, Cireașov, Artileriei, iar apoi în interiorul urbei. Am început cu montarea de indicatoare de dimensiuni mici și medii, urmând ca într-o lună, maxim două, să dăm drumul și la zece console, stâlp plus braț, acele console suspendate, peste care se montează indicatoare de mari dimensiuni”, a spus Daniel Murguleț, șef birou DASIP Slatina.   

Scopul montării noilor indicatoare rutiere de orientare pe principalale străzi din Slatina și în intersecții este acela de a fluidiza traficul de tranzit din localitate.

Cătălin FIRCOIU

Un comentariu la „Noi indicatoare rutiere de orientare, montate în toată Slatina

  • Felicitări ptr.Str.Oituz
    Păcat că nu face legătura și spre PRIMARIA SLATINA

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<