11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Baldovinești, căzut de pe moped și transferat semiconștient cu elicopterul SMURD la Spitalul Craiova

- Advertisement -

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Baldovinești, a fost victima unui eveniment rutier produs luni seara, în localitate. Olteanul a căzut în timp ce încerca să se urce pe mopedul său și a fost transferat semiconștient cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

La fața locului, pentru a acorda îngrijiri medicale victimei, au acționat pompierii SMURD Balș și un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

„Echipajele medicale au găsit pacientul, în vârstă de 48 de ani, din comuna Baldovinești, semiconștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Un elicopter SMURD Craiova a aterizat în zonă, pacientul fiind preluat de echipajul specializat de pe acesta, semiconștient, stabil hemodinamic și respirator și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Craiova.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din primele date, mopedul nu ar fi fost în mișcare, iar bărbatul ar fi căzut înainte de a se urca pe el.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți