15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un șofer a intrat cu autoutilitara într-un stâlp de electricitate, la Slătioara

- Advertisement -

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Brâncoveni, a intrat cu autoutilitara pe care o conducea într-un stâlp de electricitate de la marginea Drumului Județean 677, la ieșirea dinspre localitatea Slătioara spre Piatra Olt.

Conducătorul auto nu a dat prea multe explicații polițiștilor cu privire la cum a reușit să iasă de pe carosabil și să lovească stâlpul.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili cauza producerii evenimentului rutier, soldat doar cu pagube materiale, dar și pentru a dirija traficul rutier, care se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care deviază traficul. Un bărbat de 39 de ani, din comuna Brâncoveni, în timp ce conducea o autoutilitară, a intrat cu aceasta într-un stâlp de iluminat public, pe care l-a rupt. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vor stabili cauza producerii evenimentului rutier, în urma căruia au fost doar pagube materiale, urmând a fi luate și alte măsuri legale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți