14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Băiat aflat pe o trotinetă electrică, lovit de o mașină la Potcoava

- Advertisement -

Un băiat de 15 ani, din orașul Potcoava, a fost victima unui accident rutier produs, marți după-amiaza, în localitate. Copilul se afla pe o trotinetă electrică, în momentul în care a fost lovit de un autoturism condus de o șoferiță, iar în urma impactului a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații amănunțite.

Femeia care conducea mașina nu s-ar fi asigurat corespunzător în momentul în care l-a lovit pe băiatul ce se deplasa pe trotineta electrică.

„O femeie de 31 ani, din orașul Potcoava, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 703 C, din direcția Potcoava spre Scornicești, la efectuarea unui viraj la stânga nu s-ar fi asigurat corespunzător, acroșând cu partea dreapta față un minor de 15 ani, din localitate, care circula din direcția opusă pe o trotinetă electrică”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma coliziunii, adolescentul a fost rănit și a ajuns la Spitalul Slatina pentru îngrijiri medicale. Șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți