9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Beneficiarii olteni mai au la dispoziție peste 130 de bilete de tratament în stațiuni balneare

- Advertisement -

Pensionarii, dar și asigurații sistemului public de pensii din județul Olt, au în continuare la dispoziție bilete de tratament din cea de-a 11 serie a anului în curs. Sunt în total peste 130 de bilete disponibile în stațiuni balneare montane sau de la mare, lista cu acestea fiind afișată de Casa Județeană de Pensii la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro.

Mai precis, sunt 138 bilete de tratament care sunt vacante atât în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în 2020, cât şi în cele ale societăţii TBRCM SA, data de plecare în nu mai puțin de 17 stațiuni de la munte sau de pe litoralul românesc fiind perioada 26 – 29 iulie.

Potrivit Casei de Pensii Olt, biletele sunt repartizate pe stațiuni astfel: Amara – patru, Buziaş – șapte, Călimăneşti – opt, Covasna – 11, Eforie Nord – trei, Felix – șase, Govora – zece, Olănești – 46, Pucioasa – nouă, Căciulata – 16, Sovata – două, Slănic Moldova – două, Techirghiol – două, Tuşnad – patru, Geoagiu – două, Saturn – cinci și Neptun – unul. În perioada sejurului, care este de maximum 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând de miercuri, 22 iulie.

„Beneficiarii de bilete de tratament au obligaţia de a se adresa unităţii balneare prin e-mail sau telefon în vederea obţinerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătăţii 1.078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale unităţilor hoteliere este disponibilă pe site-ul instituţiei, la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament”, se arată într-un comunicat remis de CJP Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți