14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oltul înregistrează 21 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, față de ultima raportare

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat noi cazuri de COVID-19 în județul Olt. Bilanțul total al infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 526, față de comunicarea din ziua anterioară creșterea fiind cu 21.

Toate cele 21 de îmbolnăviri noi s-au înregistrat în urma transmiterii comunitare a noului Coronavirus, potrivit specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt.

Din fericire, în ultima zi avem mai mulți pacienți care au fost infectați cu virusul și au fost declarați vindecați și externați din unitățile medicale în care primeau tratament de specialitate, respectiv 11, și nu s-a înregistrat niciun nou deces.

Totuși, starea de sănătate a unui bolnav de COVID-19 s-a înrăutățit și acum este sub supraveghere medicală pe o secție de Anestezie și Terapie Intensivă a unuia dintre cele două spitale din județul Olt în care sunt tratați pacienții infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Cum arată cifrele privind situația epidemiologică, de la începutul pandemiei de Coronavirus

Număr persoane confirmate pozitiv – 526

Număr persoane externate: 290, din care vindecate – 221, externate la cerere – 69, în baza Ordinului Ministerului Sănătății și Deciziei Curții Constituționale, și 92 persoane pozitive care au refuzat internarea și sunt izolate la domiciliu

Număr de paturi COVID-19 ocupate – 127 dintr-un total de 378

Număr persoane internate pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă – 5

Număr total de decese – 18

Număr total persoane testate pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 – 5.447

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți