6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

PNL Olt, pregătiri pentru alegerile locale din septembrie

- Advertisement -

S-a anunțat oficial că alegerilor locale vor avea loc la sfârșitul lunii septembrie 2020, iar Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Olt anunță că a intrat în linie dreaptă în privința pregătirilor pentru acest scrutin electoral. Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt și primarul comunei oltene Cungrea, este candidatul la funcția de primar al municipiului Slatina.

Politicianul oltean deja a identificat și introdus în platforma sa electorală câteva dintre cele mai importante obiective pentru Slatina, anunță PNL.

„Liviu Voiculescu, candidat PNL la Primăria Slatina, împreună cu întreaga sa echipă liberală își propun să concentreze întreaga campanie electorală pentru câștigarea alegerilor locale pe promovarea și transformarea tuturor acestor obiective în proiecte viabile și realizabile, cu acordul și participarea slătinenilor”, se arată într-un comunicat remis de reprezentanții organizației județene a partidului.

În acest scop, potrivit PNL Olt, a fost inițiată platforma online www.tuestislatina.ro unde slătinenii pot participa activ și interactiv, cu sugestii și idei, la realizarea celui mai amplu proiect pentru Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți