11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Investiții de anvergură la două unități de învățământ din Redea

- Advertisement -

Cum în ultimele luni, din cauza pandemiei de Coronavirus, elevii, dar și preșcolarii nu au mai mers la cursuri, acestea desfășurându-se în sistem online, autoritățile locale din comuna Redea au avut posibilitatea de a duce aproape la bun sfârșit două proiecte de anvergură, fiind realizate investiții atât la grădinița din localitate, cât și la școala gimnazială.

Potrivit unei postări recente a autorităților din Redea, lucrările au fost realizate în proporție de 95%, iar în viitorul apropiat acestea vor fi finalizate.

„Știm cu toții că primii ani de studiu sunt hotărâtori pentru educația și formarea copiilor noștri, astfel, mulțumită eforturilor depuse de primarul Dan Bălă și aparatul propriu aflat în subordinea acestuia, proiectele de reabilitare și modernizare a Grădiniței cu Program Normal și a Școlii Gimnaziale Redea, sunt realizate în proporție de 95%. În aceste două locații, copiii comunității noastre se vor putea bucura de toate condițiile necesare de studiu și formarea lor ca viitori oameni”, transmit autoritățile locale.

Totodată, dorința acestora este ca în noul școlar cadrele didactice să se poată reîntâlni cu micuții de la grădiniță, dar și cu elevii de la școală, pentru ca împreună să paotă desfășura activitatea instructiv – educativă în condiții normale.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți