9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Opt autovehicule implicate într-o coliziune în lanț, la Jitaru

- Advertisement -

Coliziune în lanț, miercuri după-amiază, pe Drumul Național 65 – European 574, în satul Jitaru, orașul Scornicești. Nu mai puțin de opt autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier, vinovat de producerea sa fiind șoferul unui autotren.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

„Din primele cercetări, se pare că un bărbat de 60 de ani, din comuna Oporelu, în timp ce conducea un TIR pe DN 65 – E 574, în localitatea Jitaru, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers intrând în coliziune față -spate cu autoturismul din fața sa, proiectându-l în cel din față, avariind în total șapte vehicule”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Evenimentul rutier s-a produs într-o zonă în care drumarii efectuează lucrări la partea carosabilă, traficul fiind dirijat cu ajutorul semafoarelor.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime și doar pagube materiale. „În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale”, a adăugat reprezentantul Poliției.

Polițiștii rutieri au rămas în continuare la fața locului, în vederea luării măsurilor legale.

La locul producerii accidentului au intervenit și pompierii. „Pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit la un accident rutier, produs în orașul Scornicești, la intersecția dintre DN 65 – E 574 și Drumul Județean 703 C. În accidentul în lanț au fost implicate un autocamion, o autoutilitară și șase autoturisme, în acestea aflându-se în total 16 persoane. În urma evenimentului o singură persoană a fost asistată medical la fața locului și a refuzat transportul la spital. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți